Zonnepanelen

zonnepanelenÉén van de redenen waarom vergelijkgroeneenergie.nl van start is gegaan, omdat het slecht gaat met het milieu. Dagelijks kan je wereldwijd naar documentaires kijken die gaan over natuurrampen, opwarming van de aarde en het te kort van fossiele brandstoffen.

Er bestaan héél wat alternatieven om toch nog een woning te kunnen voorzien van energie. Deze alternatieven zijn helaas nog niet zo populair bij de gezinnen in Nederland en België.

Met vergelijkgroeneenergie.nl willen wij u proberen te overtuigen en informeren dat zonnepanelen echt rendabel zijn. Het rendement van zonnepanelen is 10%. Als je nog op zoek bent naar extra informatie die u helaas niet kon vinden op deze website, dan kan u ons contacteren via het formulier op de e-mail pagina. Via onze informatie portal is het echter niet mogelijk om een zonnepanelen offerte aan te vragen of een prijs lijst te bekijken. Daarvoor moet u bij een zonnepanelen leverancier zijn.

Als u al overtuigd bent van deze bron van energie en u heeft al een installatie geplaatst in jouw woning, dan kunt u ons ook een mail sturen met informatie over uw installatie en ervaring. Wij zullen deze informatie publiceren op deze website zodat niet-zonnepanelen bezitters ook ervaringen van anderen kunnen lezen.

Niet alleen zonnepanelen

Op vergelijkgroeneenergie.nl proberen we niet enkel zonnepanelen te promoten, maar ook andere vormen van groene stroom. Denk maar aan windmolens en water energie. Eigenlijk kunt u op deze site alle informatie vinden over alle vormen van energie.

Ook diverse onderwerpen als het verwarmen van een zwembad of vloedverwarming wordt op deze site besproken. Ook de onderdelen doe je nodig hebt bij zonnepanelen komen aan bod. Een zonneboiler en waterpomp zullen geen geheimen meer hebben, nadat u deze website hebt gelezen.

Milieu liefhebbers

groene-bomenvergelijkgroeneenergie.nl is geschreven door een team milieu liefhebbers. Zo proberen wij ons steentje voor de natuur bij te dragen. Wij proberen deze website steeds zo up-to-date mogelijk te houden. Dit is niet altijd even makkelijk. Daarom zoeken wij nog enkele vrijwilligers die leuke en interessante tekstjes en artikels willen schrijven voor deze website.

Deze inhoud bijdrage hoeft niet véél te zijn. Enkele milieuvriendelijke artikeltjes is al voldoende om bij het team te horen. Als u wilt meehelpen, dan kan u een bericht sturen via het formulier. Alvast bedankt voor je medewerking!

Onze website bestaat nog niet lang maar word dagelijks al bezocht door héél wat bezoekers. Wij willen jullie hiervoor bedanken en wensen je veel succes met de installatie. Ook is er steeds meer informatie over de panelen in de actualiteit. Dat is heel goed voor de opwarming van de aarde.

Er zijn ook steeds meer mensen die willen overschakelen naar wind energie. Dat is ook een goede oplossing. Er zijn namelijk al veel windmolens voor particulieren. Deze windmolens kunnen perfect op het dak van je woning worden geplaatst. Ook in de tuin van je huis. Wij raden je ook aan om eens te overleggen met je buren om eventueel een windmolen te installeren voor de hele straat zodat u de kosten kan verdelen. Let wel op dat u ook een bouwvergunning nodig hebt. Deze kan u aanvragen bij je gemeente.

Als u al de trotse eigenaar bent van een eigen windmolen, dan mag u ons contacteren met uw ervaring in. Particulieren zijn steeds meer bezig met het opwekken van alternatieve en groene energie!

Wij hebben al enkele mails gekregen van studenten die ons vragen of zij de informatie van deze website mogen gebruiken voor hun eindwerk. Van ons mag dat als u daar toestemming voor vraag aan ons via mail en ook de bron niet vergeet te vermelden. Wij kunnen je helaas niet garanderen dat alle informatie 100% juist is. Wij willen ook even vermelden dat we heel wat informatie gebruikt hebben van de zonnepanelen website. Daarvoor veel dank!

Wilt u ook direct weten hoeveel u kunt besparen met groene energie? Gebruik dan de super handige Energievergelijker!